Try-out bijeenkomst zondag – Hemelse liefde

Komende zondag is het zover! We hopen elkaar dan eindelijk weer te zien in het Wateringse Veld college. Tijdens de bijeenkomst willen we met elkaar zingen en bidden. Ook zal er een toespraak zijn van Robin.

Een doel van deze try-out bijeenkomst is om te kijken of we op een verantwoorde manier zondagse bijeenkomsten kunnen houden. Ook zullen we moeten uitvinden hoe we samen op een goede manier de richtlijnen van het RIVM kunnen invullen. Dit zullen we met elkaar moeten doen.

Het thema is ‘Hemelse liefde’ en het zal het eerste deel zijn van de serie ‘Samen groeien naar Christus’. Jezus gaf de opdracht om lief te hebben en Hij liet ons zien hoe. Wat heeft deze corona-tijd ons geleerd over liefhebben zoals Jezus liefhad? Hoe kunnen we groeien in de liefde en daarmee een getuigenis naar de wereld zijn?

Er is ook BOEI Kids voor de groepen 1 t/m 8 en er is crèche voor de allerkleinsten.

Ondanks alle extra maatregelen die we genoodzaakt zijn te nemen, ben je VAN HARTE WELKOM! WE zien er naar uit om je weer te ontmoeten. God staat boven het corona-virus. WE geloven dat Hij er zondag persoonlijk bij is, ons iets te zeggen heeft en ons met elkaar verbindt.

Vanaf 10:30u is er een gefaseerde inloop en 11:00u starten we.

Robin Bulsing zal spreken.

LET OP: De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van het Wateringse Veld college, Missouri 1, Den Haag. De ingang is aan de kant van de New Yorksingel. De ingang naar het auditorium is bereikbaar vanaf dezelfde kant als de officiële ingang van het Wateringse Veld college. In deze ruimte kunnen we met elkaar de 1,5 meter afstand houden en is het ook mogelijk om met elkaar te zingen.

 

Reacties zijn gesloten.