Feestelijke paasviering: Hij is opgestaan!

** Er is geen opname beschikbaar **

Heb je nog niets te doen met Pasen?
Hou je van lekker eten en gezelligheid?
En wil je wel eens meer horen over het verhaal van Pasen (behalve de paashaas en de eitjes)? Of je er nou in gelooft of niet?

Welkom zoals je bent bij de feestelijke paasviering van BOEI 90 op eerste paasdag!

We starten met z’n allen met een lekkere Paasbrunch.

Met de volwassenen en tieners vieren we Pasen daarna met muziek en met het paasverhaal uit de bijbel. Pasen gaat erover dat Jezus uit de dood is opgestaan. Onze buurtdominee Robin Bulsing vertelt hier meer over. Hij denkt met ons na over welke impact de opstanding van Jezus op onze levens heeft in het hier en nu.

Voor kinderen (4-12 jaar) is er na de brunch een superleuk eigen feestje met spelletjes, eten en drinken, hun eigen paasverhaal en eieren zoeken! Voor de allerkleinsten (0-3) is er oppas.

Van harte welkom aan iedereen! Neem ook gerust mensen uit je netwerk mee. Kinderen mogen natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

LET OP: het hoeft niet, maar als je wilt mag je koud eten meenemen voor de brunch. Dit mag van alles zijn: broodjes, salades, hartige taarten, wraps, muffins, etc. Zouden jullie de hapjes kant en klaar aan kunnen leveren? We hebben helaas geen beschikking over een keuken met toebehoren. Dus graag opschepbestek, messen, schalen etc. zelf meenemen en eventueel merken. Natuurlijk zorgen wij voor papieren bordjes, gezellige servetten, wegwerpbestek en bekers!

We zien uit naar je komst!

Reacties zijn gesloten.