Dieper met de Geest – deel VI: trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing

Komende zondag, 1 december, gaan we verder met de serie ‘Dieper met de Geest’ waar we al een tijdje mee bezig zijn. Je kunt eerdere toespraken eventueel via deze link terugluisteren.

Thema is dit keer: ‘Dieper met de Geest – deel VI: trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing’

We hebben tot nu toe al zes partjes van de vrucht van de Heilige Geest behandeld en nog drie te gaan, namelijk: trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Drie woorden die nogal haaks staan op een hoop zaken die we om ons heen zien. Denk aan trouw en dan aan bijvoorbeeld ‘Temptation Island’ of zoiets als ‘Second Love’, of gewoon aan hoe makkelijk mensen soms afspraken niet nakomen. En wat dacht je van zachtmoedigheid? Niet echt een modewoord, we leren eerder het tegenovergestelde. Zelfbeheersing lijkt onmogelijk in een samenleving waarin we aangemoedigd worden om juist helemaal los te gaan (denk bijvoorbeeld aan Black Friday of de decembermaand).

Te midden van al dat ‘geweld’ en alle ruis die de wereld geeft, mogen we elkaar komende zondag bij BOEI 90 weer ontmoeten in rust en vrede. We mogen elkaar bemoedigen en met elkaar groeien in de vrucht van de Geest. Ook zullen we tijdens de bijeenkomst met elkaar het avondmaal vieren. Je bent van harte welkom! We vinden het fijn als je jezelf bent bij BOEI 90. Dus ook prima als je liever achterover leunt en toekijkt.

Welkom ook aan jouw vrienden, buren, familie, collega’s, enz!
10:30 inloop met koffie en thee en 11:00 start.

Robin Bulsing zal spreken.

De bijeenkomst vindt plaats in de rode koepel van het Wateringse Veld college, Missouri 1, Den Haag.
We zien uit naar je komst!

Reacties zijn gesloten.