Dieper met de Geest – deel V: geduld, vriendelijkheid, goedheid

Deze zondag, 17 november, gaan we verder met de serie over de Heilige Geest waar we al een tijdje mee bezig zijn (je kunt eventueel de eerstetweedederde en vierde toespraak terugluisteren).

Na de bijeenkomst is er gelegenheid om gezellig wat met elkaar te eten en drinken, van harte welkom om te blijven hangen!

Wat meer over het thema: ‘Dieper met de Geest – deel V: geduld, vriendelijkheid, goedheid’
De vorige keer zijn de eerste drie ‘smaken’ van de vrucht van de Heilige Geest besproken: liefde, blijdschap en vrede. Deze keer gaan we het hebben over geduld, vriendelijkheid en goedheid. Er wordt vandaag de dag nogal eens geklaagd over het gebrek hiervan in ons koude kikkerlandje. We verharden en zijn egoïstisch, wordt er gezegd. En wat geduld betreft… Daar hebben we helemaal geen tijd voor. Toch is dit, hoe onmogelijk het soms ook lijkt, wat de Heilige Geest in de levens van gelovigen wil en kan bewerken!

LET OP: het hoeft niet, maar als je wilt mag je koud eten meenemen voor de maaltijd na de bijeenkomst. Dit mag van alles zijn: broodjes, salades, hartige taarten, wraps, muffins, etc. Zouden jullie de hapjes kant en klaar aan kunnen leveren? We hebben helaas geen beschikking over een keuken met toebehoren. Dus graag opschepbestek, messen, schalen etc. zelf meenemen en eventueel merken. Natuurlijk zorgen wij voor papieren bordjes, gezellige servetten, plastic bestek en glazen!

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Welkom ook aan jouw vrienden, buren, familie, collega’s, enz!
10:30 inloop met koffie en thee en 11:00 start.

Robin Bulsing zal spreken.

De bijeenkomst vindt plaats in de rode koepel van het Wateringse Veld college, Missouri 1, Den Haag.
We zien uit naar je komst!

Reacties zijn gesloten.