Regelmatig is er op zondag de gelegenheid om samen te komen via Zoom! Er is een thema, we zullen we met elkaar bidden en er zal muziek worden gemaakt om met elkaar (ieder thuis) mee te zingen. 

De bijeenkomst begint om 12:00 uur. Belangrijk is dat je de app/het programma downloadt op je computer of telefoon, als je deze nog niet hebt, zodat je om 12.00 er helemaal klaar voor zit.  De link om in de online meeting te komen wordt via de knop hieronder gedeeld. Op zondag wordt deze vanaf ongeveer 11.30 alvast opengezet voor opstarten en 'digitale inloop'!
 
We kijken er erg naar uit om jullie tijdens de meeting te zien op deze manier! Als er vragen zijn: bel of app Arjo of Bente gerust even. Stuur voor hun contactgegevens even een berichtje naar: communicatie@BOEI90.nl

De link wordt op zondag actief vanaf ongeveer 11:30 voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Hier de uitleg over het gebruik van Zoom

 1. Download de app Zoom op je iPhone in de App Store of op je Android telefoons in de Google Play Store. Je kunt het programma ook op je computer (Windows en Mac) installeren. Je hoeft verder geen account aan te maken of code in te vullen.
  Link Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=nl
  Link App Store: https://apps.apple.com/nl/app/zoom-cloud-meetings/id546505307
  Link voor je Windows computer:  https://zoom.us/download
 2. Voor de meeting wordt er een link gedeeld via de knop hierboven. Nadat je de app/het programma hebt geïnstalleerd, klik op de knop hierboven en dan op ‘join meeting’ indien nodig. De meeting is vanaf ongeveer 11.30 uur 'online' en begint om 12:00 uur.
 3. Na het openen van de link kom je in de ‘meeting’, een videogesprek. Je krijgt de eerste keer allerlei vragen van Zoom: wil je video toestaan? internet audio gebruiken? Geluid aanzetten? Meldingen ontvangen? Je moet hier op alles op Ja/OK of Toestaan klikken om goed deel te kunnen nemen.
 4. BELANGRIJK: zet jezelf op ‘mute’, dat kan door op je telefoon zacht op de video te tikken en dan links op het ‘mute’ microfoontje te klikken. Als die rood is, staat je microfoon uit. Op de computer kun je onder in beeld op het ‘mute’ microfoontje klikken. Dat voorkomt dat iedereen elkaars geluiden hoort. Als je iets wilt zeggen kun je bijvoorbeeld even je hand opsteken of in het de chat aangeven. Vergeet dan niet jezelf weer te 'un-muten' als je iets wilt zeggen, anders kan niemand het horen.
 5. IN DE MEETING iedereen zien: Op je telefoon kun je naar rechts swipen om iedereen te zien. Dubbeltik dan op het scherm van Robin of Arjo en Bente, zodat je ons in het groot blijft zien, als je dat wilt. Op je computer klik je op iemands scherm en dan de drie bolletjes ‘pin screen’ - rechtsboven aan via 'gallery view' krijg je iedereen in beeld.
 6. Als laatste: als je met meerdere mensen in één ruimte met verschillende apparaten de meeting opent, kan ie gaan echo’en en rondzingen of loopt het geluid niet synchroon. Zet dan je microfoon en ons geluid uit, laat het geluid van één apparaat aan.