Op kerstavond (24 december 2017) organiseerde BOEI 90 het Kerstwandeltheater, een gratis evenement voor jong en oud in de wijk Wateringse Veld.

"Wandel mee door Wateringse Veld, waarbij het eeuwenoude kerstverhaal onderweg in verschillende scènes voor je tot leven komt. Neem een kijkje bij Jozef en Maria in de herberg en kijk mee in de stal waar Jezus is geboren. Ontmoet de herders, wijzen, engelen en koning Herodus die allemaal een rol spelen in deze bijzondere geschiedenis. De route eindigt in de koepel van het Wateringse Veld College, waar iedereen kan opwarmen onder het genot van koffie of thee en wat lekkers."

Wat was het, ondanks het wat gure weer, een prachtig mooie avond en wat liepen er velen van jullie mee (rond de 500)! Binnenkort volgen er nog foto's en filmpjes, maar nu viert BOEI 90 even kerst 😉 Alvast enkele foto's zien? Like de BOEI 90 Facebook (www.facebook.com/BOEI90denhaag).

Grote dank aan onze sponsors: gemeente Den Haag, Bewonersplatform Wateringse Veld, basisschool De Gantel, het Wateringse Veld college, Stadsboerderij Op den Dijk, gemeente Den Haag, Contrast Light Sound & Beaming en het Bram Nauta-Fonds.