Op kerstavond (24 december 2017) organiseert BOEI 90 het Kerstwandeltheater, een gratis evenement voor jong en oud in de wijk Wateringse Veld.

Wandel mee door Wateringse Veld, waarbij het eeuwenoude kerstverhaal onderweg in verschillende scènes voor je tot leven komt. Neem een kijkje bij Jozef en Maria in de herberg en kijk mee in de stal waar Jezus is geboren. Ontmoet de herders, wijzen, engelen en koning Herodus die allemaal een rol spelen in deze bijzondere geschiedenis. De route eindigt in de koepel van het Wateringse Veld College, waar iedereen kan opwarmen onder het genot van koffie of thee en wat lekkers. Het BOEI 90 Kerstwandeltheater belooft een bijzonder evenement te worden met spel, muziek en beeld!

Wandel jij ook mee? Schrijf je hieronder gratis in! De inschrijving is nu open voor iedereen, ook van harte welkom als je niet in Wateringse Veld woont. Kom je ook en neem je je vrienden/familie/buren mee?

Grote dank aan onze sponsors: gemeente Den Haag, Bewonersplatform Wateringse Veld, basisschool De Gantel, het Wateringse Veld college, Stadsboerderij Op den Dijk, gemeente Den Haag, Contrast Light Sound & Beaming en het Bram Nauta-Fonds.

Veelgestelde vragen:
- Hoe laat start het Kerstwandeltheater?
Tussen 17:00 en 20:10 starten tien verschillende groepen vanaf basisschool De Gantel, voor de precieze starttijden zie het inschrijfformulier.

- Is het BOEI 90 Kerstwandeltheater ook toegankelijk voor rolstoelen/scootmobielen?
Ja, ook van harte welkom om mee te rijden in plaats van wandelen 😉

- Moet ik ook een ticket bestellen voor mijn (jonge) kind?
Ja, ook voor kinderen is een ticket nodig, met uitzondering van baby's die in een draagzak mee gaan. Voor baby's in de kinderwagen is het wel nodig om een ticket te reserveren.

Heb je een andere vraag? Mail gerust naar kerstwandeltheater@boei90.nl

Dit jaar wordt het kerstwandeltheater ook op twee andere locaties georganiseerd: in Scheveningen en Leidschenveen/Ypenburg.
Bekijk hieronder een impressie van het Kerstwandeltheater vorig jaar in Leidschenveen/Ypenburg!