Let op: Er worden tijdelijk geen fysieke zondagse bijeenkomsten georganiseerd i.v.m. het coronavirus. Zie dit bericht voor meer informatie. 

Iedere week is er op zondag een bijeenkomst in de ontmoetingsruimte van het Wateringse Veld college. Twee woorden vatten de bijeenkomsten samen: ontmoeting en bezinning.

Aan het begin van de bijeenkomst en achteraf is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en thee. Tijdens de bijeenkomst leren we wat God door middel van de bijbel tegen ons te zeggen heeft.

Eigentijdse thema’s zullen in de bijeenkomst besproken worden. De toespraak die gehouden wordt, bouwt een brug tussen de wijsheid uit de bijbel en het dagelijks leven. Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God. Maar wie is God, wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? In de bijeenkomsten helpen we je graag een antwoord te vinden op deze vraag!

Of je nu een spirituele zoeker bent, iemand die net begonnen is met het stellen van vragen over God of een christen zonder thuisgemeente: de bijeenkomsten van BOEI 90 kunnen een plek voor je zijn waar jij je thuis voelt.

Je zult ontdekken dat dit een plek is waar je jezelf mag zijn en waar je als mens belangrijk bent, omdat je belangrijk bent voor God! De bijeenkomsten zijn er voor kinderen, tieners en volwassenen.

Tijdens de bijeenkomst is er oppas voor de kinderen van 0-3 jaar en een eigen samenkomst voor de kinderen van 4-10 jaar. Neem gerust je vrienden, familie, buren mee!

Hoe laat?
Inloop: 10:30 uur
Bijeenkomst: 11:00 – 12:15

Waar?
Wateringse Veld College
Missouri 1
2548 HT DEN HAAG

BOEI 90 ondersteunt goede doelen

Tijdens de zondagse bijeenkomsten collecteren we voor diverse organisaties die BOEI 90 ondersteunt. Het hoeft niet, maar als je wilt kun je tijdens de bijeenkomst een gift geven. Voel je daarin vrij.

  • Compassion
    Compassion is een organisatie die wereldwijd kinderen bevrijdt uit armoede via een kindsponsorprogramma. Verschillende mensen binnen BOEI 90 hebben financieel een kindje geadopteerd waarmee zij corresponderen. Voor meer informatie: www.compassion.nl
  • International Justice Mission
    IJM is een mensenrechtenorganisatie die wereldwijd mensen beschermt tegen geweld, zoals slavernij en (kinder)prostitutie. IJM beschermt de armsten in bijna 20 gemeenschappen over de wereld tegen geweld door samen te werken met lokale overheden. De doelen: Slachtoffers bevrijden / Criminele laten berechten / Levens herstellen / Rechtssystemen versterken. Voor meer informatie: www.ijmnl.org
  • Stichting Bootvluchteling
    Afgelopen jaar verdronken meer mensen dan ooit in een poging Europa te bereiken. Duizenden vluchtelingen zitten vast in overvolle kampen op Lesbos en Samos. Stichting Bootvluchteling wil een verschil maken op de plekken waar dat het hardst nodig is. Via vrijwilligers biedt Stichting Bootvluchteling concrete, praktische hulp aan wanhopige en kwetsbare mensen op de vlucht. Op zee en in de kampen. Voor meer informatie: www.bootvluchteling.nl

 

Gebruiksplan
BOEI 90 heeft een gebruiksplan opgesteld waarin het beleid en alle richtlijnen beschreven staan rondom het samenkomen in deze tijd. Je vindt het plan hier.