BOEI 90 is een ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis mag voelen.

Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God. Maar wie is God, wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? Bij BOEI 90 helpen we je graag een antwoord te vinden op deze vragen. Of je nu een spirituele zoeker bent, iemand die net begonnen is met het stellen van vragen over God, of een christen zonder thuisgemeente: BOEI 90 kan een plek zijn waar jij je thuis voelt. Je mag jezelf zijn en we vinden jou als mens belangrijk, omdat je belangrijk bent voor God!

Op de zondag staat ontmoeting bij BOEI 90 centraal!

  • Samenkomsten beginnen om 10.30. Inloop is om 10.00, de koffie is vers gezet en de thee op temperatuur. Van harte uitgenodigd!
  • Elke tweede, vierde en eventueel vijfde zondag van de maand zijn er BOEI Samenkomsten
  • Elke eerste zondag van de maand is er BOEI Thuis

 

We houden je van dit alles via de homepagina van de website op de hoogte. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief over de zondagse activiteiten.

 

(Gebruiksplan BOEI 90 heeft een gebruiksplan opgesteld waarin het beleid en alle richtlijnen beschreven staan rondom het fysiek samenkomen als groep in tijden van lockdown. We komen alleen fysiek bij elkaar op het moment dat dit verantwoord mogelijk is binnen de context van de maatregelen. Je vindt het gebruiksplan hier)