BOEI 90 is een ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis mag voelen.

Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God. Maar wie is God, wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? Bij BOEI 90 helpen we je graag een antwoord te vinden op deze vragen. Of je nu een spirituele zoeker bent, iemand die net begonnen is met het stellen van vragen over God, of een christen zonder thuisgemeente: BOEI 90 kan een plek zijn waar jij je thuis voelt. Je mag jezelf zijn en we vinden jou als mens belangrijk, omdat je belangrijk bent voor God!

Op de zondag staat ontmoeting bij BOEI 90 centraal. Momenteel wordt deze ontmoeting op verschillende manieren vormgegeven.

– Elke tweede, vierde en eventueel vijfde zondag van de maand zijn er BOEI Samenkomsten 

– Elke eerste zondag van de maand is er BOEI Thuis

– Elke derde zondag van de maand is er BOEI Initiatief

Binnen deze ontmoetingen willen we mensen de kans bieden om meer van Jezus te leren en ervaren, meer te ontdekken over het geloof en hierin te groeien. Ook vinden we het belangrijk om ons geloof praktisch handen en voeten te geven door er te zijn voor de mensen in onze straat of wijk.

We houden je van dit alles via de homepagina van de website op de hoogte. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief over de zondagse activiteiten.

 

(Gebruiksplan BOEI 90 heeft een gebruiksplan opgesteld waarin het beleid en alle richtlijnen beschreven staan rondom het fysiek samenkomen als groep in tijden van lockdown. We komen alleen fysiek bij elkaar op het moment dat dit verantwoord mogelijk is binnen de context van de maatregelen. Je vindt het gebruiksplan hier)