Samenkomst seizoensafsluiting

Evenement details

  • 9 juli 2023
  • 11:00

Zondag 9 juli is de laatste bijeenkomst in het Wateringse Veld College voor de zomerstop. Vanaf zondag 16 juli komen we bij elkaar in 2SUR5. De ontvangst is dan vanaf 10.00 uur, we starten om 10.30 uur en de bijeenkomst duurt tot maximaal 12.00 uur.

 De bijeenkomst van zondag 9 juli heeft een los karakter. We zingen liederen, we bidden met elkaar en we luisteren naar personen, die iets willen delen. Als je zelf iets wilt delen of een lied hebt, dat je graag met elkaar wilt zingen, voel je dan vrij om dat aan te geven. Dat mag vooraf bij Remco (remco@boei90.nl) of tijdens de bijeenkomst.

Er is zondag BoeiKids voor de groepen 1 t/m 8 basisschool. Er is geen creche. We gebruiken ook geen zaalopstelling, we zitten met elkaar aan de tafels zoals deze zijn opgesteld.

 Na afloop willen we met elkaar gezellig napraten over de bijeenkomst, over de naderende vakantieperiode, over wat er is gebeurd, kortom onze levens delen. Dat doen we in Boei 90 – stijl met wat lekkers er bij. Als je naar de bijeenkomst komt, neem dan iets lekkers te eten mee. We zetten dit op tafels neer, zodat we daar met elkaar van kunnen genieten. (Er is geen gelegenheid tot het opwarmen van maaltijden)

Er wordt wel gezorgd voor drinken bij de maaltijd.