Samenkomst

Evenement details

  • 28 november 2021
  • 11:00

 

Aanstaande zondag samenkomst over ‘In verwachting van het Koninkrijk van God’: deze zondag is het de eerste Adventszondag, het begin van de 4 weken waarin we toeleven naar kerst en de komst van Jezus naar deze aarde.

Geert van ‘t Veer zal spreken over dit thema.

Er is Boei Kids voor groep 1-4. Vanaf 10.30u gaan de deuren open, en om 11u beginnen we in het Wateringse Veldcollege. Je bent van harte welkom!

In verband met de Corona-besmettingen zullen we de samenkomst (onder voorbehoud) als volgt inrichten: De samenkomst is in het auditorium (meer ruimte), we houden 1,5m afstand, veel ventilatie, mondkapje op bij verplaatsen en geen catering. Iedereen is welkom en je hoeft je niet aan te melden. Wel willen we natuurlijk vragen: bij klachten, blijf thuis! We proberen ook weer een livestream verbinding via Youtube op te zetten voor hen die niet kunnen of liever niet willen komen. Ook willen we benadrukken dat er gezien de stijgende besmettingen en aangekondigde persconferentie, we deze invulling onder voorbehoud van nieuwe maatregelen hebben, dit kan dus nog wijzigen. Houd je mail en de website in de gaten!

Vooruitblik: de komende weken geldt dat we zoveel mogelijk het rooster aan blijven houden, en per week bekijken hoe we de zondagen specifiek in kunnen vullen. Dat betekent in ieder geval: Boei Thuis op 5 december! Probeer hierin vanwege de veiligheid ook rekening te houden met het advies om afstand te houden, en maximaal 4 bezoekers uit te nodigen. Wellicht ku je als huiskring opsplitsen, op een grotere locatie, of buiten afspreken. Heb je (nog) geen thuiskring en/of ben je nieuw bij BOEI90? Neem contact op via leiderschapsteam@boei90.nl!

 

 

Klik hier voor meer informatie over de invulling van elke tweede, vierde en eventueel vijfde zondag van de maand