Informatieavond doop en belijdenis

Evenement details

  • donderdag | 16 May 2019
  • 20:00
  • Treslonglaan 90, Den Haag

In mei willen we als BOEI 90 graag een drietal informatieavonden gaan houden rondom de doop en belijdenis. Tijdens deze avonden zullen we met elkaar nadenken over het hoe en waarom van de geloofsdoop/volwassendoop en de belijdenis. Wat houdt een doop of belijdenis in? Wat staat er over in de bijbel? Waarom zou je het willen doen? Misschien loop je al een tijdje met deze vragen rond. We willen je van harte uitnodigen om deze avonden dan bij te wonen!

De avonden zullen plaatsvinden aan de Treslonglaan 90, het wijkgebouw van BOEI 90. Het zijn drie donderdagavonden, namelijk 16, 23 en 30 mei. Er is een inloop vanaf 19:30 uur, de avonden zelf zijn van 20:00-21:30 uur.

Te zijner tijd zal er een samenkomst zijn waarin je (als je dat zou willen) belijdenis kunt doen of gedoopt kunt worden.

De uitnodiging voor de avonden is ook voor mensen buiten BOEI 90. Ken je mensen die nadenken over de doop of belijdenis? Spreek ze aan en geef deze informatie door! Ze zijn van harte welkom om met ons mee te denken!

We hopen je te zien bij deze avonden. Heb je verder nog vragen, stel ze gerust aan iemand van het leiderschapsteam of aan Robin! Mailen mag natuurlijk ook:leiderschapsteam@boei90.nl.