*In verband met de huidige maatregelen kan BOEI Eet & Ontmoet voorlopig geen doorgang vinden. Als de gezamenlijke maaltijden weer starten, zullen deze weer in de agenda verschijnen.

 

Houd je van lekker eten? Van goed gezelschap? En vind je het fijn om af en toe een goede maaltijd voorgeschoteld te krijgen, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen?

Mogelijk kun je een keer aanschuiven bij BOEI Eet & Ontmoet! Samen eten en mensen ontmoeten in kleine kring en huiselijke sfeer. Geen grote groep mensen waar je anoniem blijft, maar een kleinschalige aanpak waar iedereen belangrijk is.

BOEI Eet & Ontmoet vindt om de week op maandagavond plaats. De inloop start vanaf 17:30, de maaltijd begint om 18:00 en duurt tot ± 19:30. De kosten per maaltijd zijn € 4,50 per persoon.

Vanaf januari 2020 wordt de BOEI Eet & Ontmoet tijdelijk bij wisselende mensen thuis ontvangen. Dit omdat we nog op zoek zijn naar een nieuwe locatie ter vervanging van de Treslonglaan (zie dit bericht voor meer informatie). Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, dan kijken we graag voor je of er mogelijkheid is om aan te sluiten.
Je kunt mailen naar Marianne de Haan via eet-ontmoet@BOEI90.nl, of bellen naar 06 22 98 12 83.

 

AGENDA

Geen Aankomende Evenementen Gevonden