Steun ons financieel

Alle doordeweekse activiteiten en zondagse bijeenkomsten kosten natuurlijk geld. Geld voor het huren van ruimte, de geluidsinstallatie, de benodigde spullen voor kinderactiviteiten en tienerwerk.

BOEI 90 leeft van giften. We betalen de kosten van alle activiteiten vanuit de giften die we ontvangen. Voor een deel van onze begroting ontvangen we jaarlijks financiële steun van enkele ondersteunende organisaties. Voor een steeds groter deel van onze begroting ontvangen we giften van mensen die enthousiast zijn over de missie van BOEI 90 en zien wat we betekenen voor mensen in Wateringse Veld en omgeving. Daar zijn we dankbaar voor. En tegelijkertijd: we hebben giften hard nodig om door te kunnen blijven gaan!

Je kunt BOEI 90 op verschillende manieren financieel steunen. Je kunt een eenmalige gift doen via iDEAL:

 

Of je kunt vriend van BOEI 90 worden en aangeven dat je BOEI 90 structureel wilt steunen met een periodieke bijdrage naar keuze.

BOEI 90 heeft een ANBI-erkenning. Dat is een erkenning als Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze maakt het mogelijk om giften aan BOEI 90 als aftrekpost te gebruiken bij de aangifte inkomstenbelasting. De exacte voorwaarden voor belastingaftrek kunt u nalezen op www.anbi.nl

Giften aan BOEI 90 worden gedaan aan de Stichting Missionaire en Diaconale Activiteiten Wateringse Veld e.o. (Stichting MDAWV). Stichting MDAWV is opgericht met als enig doel het mogelijk maken van alle activiteiten van BOEI 90.

Rekeningnummer
NL05 FVLB 0635 809 222 t.n.v. Stg. MDAWV inzake BOEI 90 o.v.v. Gift BOEI 90