*In verband met de huidige maatregelen kan BOEI Kids voorlopig geen doorgang vinden. Als de avonden weer starten, zullen ze weer in de agenda verschijnen.

Hey, jij daar!

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar (t/m groep 8)? En hou je van knutselen, sporten, koekjes of pizza's bakken en spelletjes doen? Kom dan een keertje kijken bij één van de toffe avonden van BOEI Kids! Elke twee weken is er op vrijdag een leuke kinderfeestavond. We doen gezellige activiteiten en we kijken een filmpje of luisteren naar een verhaal rondom een thema (over vriendschap, geloven, pesten, etc).

Je hoeft niet alleen te komen want je mag al je vrienden en vriendinnen meenemen! Van tevoren opgeven is niet nodig en de toegang is altijd gratis.
Alle kids zijn welkom, of je aan geloof doet of niet!

De tijden zijn van 18:45 tot 20:15. Vanaf 2020 zal dit op andere locaties plaatsvinden dan tot nu toe, omdat het pand aan de Treslonglaan per eind december 2019 een andere bestemming krijgt. Houd de agenda op de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de locatie waarop BOEI Kids wordt georganiseerd!

Tot snel!

Neem voor meer informatie gerust contact op met Lotte van Essen: boeikids@boei90.nl

 

AGENDA

Geen Aankomende Evenementen Gevonden