BOEI THUIS

De huisgroepen ontmoeten elkaar op verschillende dagen van de week, maar we willen elke eerste zondag van de maand ook op zondagochtend hier de ruimte aan geven. Als je niet bij een huisgroep zit, moedigen we je aan op deze dagen zelf bijvoorbeeld met één of meerdere Boeiers af te spreken! Mocht je meer informatie willen of al bij een huisgroep willen aansluiten, neem dan contact op met Marijke (marijke@boei90.nl) of Robin (robin@boei90.nl).

 

Ooit is BOEI 90 begonnen als een kleine intieme thuisgemeente die wekelijks thuis bij elkaar kwam. Er ontstond verlangen naar bijeenkomsten, dat werd eerst een keer per maand totdat er iedere zondag een bijeenkomst werd gehouden. Nu proeven en zien we meer en meer het belang van ‘en – en’. Dat wil zeggen: én bijeenkomsten én kleinere groepen thuis. BOEI THUIS past bij de visie van BOEI 90, waar we als broers en zussen groeien in onze relatie met God, en de Heilige Geest de ruimte willen geven, zodat we meer op Jezus gaan lijken. We verlangen te groeien in liefde tot en te leren van elkaar in openheid en kwetsbaarheid om zo weer uit te delen van dat wat we hebben ontvangen aan de wereld om ons heen.

Sinds een jaar hebben we dan ook actief ingestoken op huisgroepen en zijn we, ondanks dat er nog genoeg werk aan de winkel is, dankbaar voor hoe het gaat! Dankbaar voor bijvoorbeeld de diversiteit: zo is er een groep die wandelt, een die een cursus heeft gevolgd, een die online filmpjes kijkt en bespreekt, et cetera.

Denk vooral ook met ons mee! Zoals gezegd, we zijn in ontwikkeling en het blijft (gelukkig!) een geloofsavontuur. Dat betekent dat we geloven dat de Heilige Geest in BOEI werkt, en dat op bijzondere ‘puzzelstukjes’ ons richting en bevestiging hebben gegeven we, zonder dat we nog precies weten hoe of wat. Zo denken we na over huisgroepen met een bepaald thema, over cursussen of misschien wel rondom een activiteit. We vragen jullie, onze broers en zussen van BOEI, om mee ons mee te denken en te bidden!