Ongeveer één keer in de 2 maanden wordt in de zondagse bijeenkomst het avondmaal gevierd. Het avondmaal is door Jezus zelf ingesteld als zichtbaar symbool van zijn liefde voor ons, dat hij zich helemaal voor ons gegeven heeft, zelfs met zijn eigen leven.

We vieren het avondmaal op een heel eenvoudige manier. Eerst wordt verteld wat het avondmaal betekent. Daarna eten we een stukje brood en drinken we een slokje wijn (of druivensap). Dit doen we naar de opdracht die Jezus ons zelf daarover heeft gegeven in de bijbel. Iedereen die gelooft dat Jezus Heer van zijn of haar leven is, is van harte welkom om hieraan mee te doen. En ook als je niet mee wilt doen, maar gewoon wel wilt bekijken of meebeleven hoe dit gaat, ben je van harte welkom om erbij te zijn.

Iedereen is welkom bij BOEI 90, ook bij een bijeenkomst met avondmaal. We staan dan in een grote kring, geven brood en wijn aan elkaar door. Wie meedoet, neemt ervan, wie niet meedoet, geeft het gewoon door. Wil je ook eens een bijeenkomst van BOEI 90 bezoeken waarbij het avondmaal gevierd wordt? Kijk in de agenda voor de data. Van harte welkom!

AGENDA

Geen Aankomende Evenementen Gevonden