AGENDA

Geen Aankomende Evenementen Gevonden

Voor wie?
Vraag jij je wel eens af of er meer is tussen hemel en aarde? En wat dan? Hoe kun je dit weten, en hoe zit het dan met het kwaad in de wereld?
Als je dit soort vragen hebt, is Alpha echt iets voor jou. Een interactieve cursus van tien avonden en een zaterdag, waarin je doorpraat over het leven en zingeving en kennismaakt met het christelijk geloof. Je hoeft voor de cursus niet gelovig te zijn, of gelovig te worden. Stel je eigen vragen, zoek samen met anderen en vind je eigen antwoorden. 

Hoe werkt het?
We behandelen bij Alpha thema's zoals: christelijk  geloof, saai en onwaar? Wie is Jezus? Zekerheid van het geloof. Bijbel lezen/bidden en mediteren: waarom en hoe? Hoe kan ik het kwade weerstaan? Kan God zieke mensen genezen?

Alpha start met een vrijblijvende kennismakingsavond. Daarna volgen nog tien cursusavonden en een zaterdag.

Elke avond begint met een maaltijd. Aansluitend start de cursus met een aansprekend onderwerp dat ingeleid wordt door een deskundige cursusleider. In kleine groepjes wordt er daarna met elkaar over doorgesproken.

Aanmelden
Op dit moment staat er nog geen nieuwe Alphacursus op de planning. In de toekomst organiseren we waarschijnlijk weer opnieuw een Alphacursus. Als je interesse hebt, kun je voor meer informatie altijd mailen naar alphacursus@boei90.nl