Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Pinksterbijeenkomst bij 2SUR5

Zondag 28 mei is het Pinksteren. We vieren dan dat God de Heilige Geest naar de aarde stuurde om ons te troosten, bemoedigen en inspireren. De samenkomst is deze zondag niet in het Wateringse Veldcollege, maar in de open lucht! We komen samen om 11u bij 2SUR5 (Poeldijkseweg 31 te Wateringen).

Robin zal spreken over het thema ‘Vuur van Verandering’. Het wordt een interactieve en informele samenkomst! Er is geen aparte BOEI kids club: de samenkomst is zo ingericht dat de kinderen mee kunnen doen, ook is er op het terrein genoeg ruimte om te spelen.Bij 2SUR5 is ruimte om te parkeren – daarna graag gelijk doorlopen naar het grasveld achter het parkeerterrein.Tip: Denk, afhankelijk van het weer, aan warme kleding en/of een kleedje om op te zitten!

Reacties zijn gesloten.