Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Welkom op onze Paasviering, zondag 9 april

Deze eerste Paasdag vieren we de opstanding van Jezus. Jezus gooide met zijn dood en opstandig de wereld zoals we die kennen overhoop - maar wat betekent dat eigenlijk voor ons leven? Robin zal ons meer vertellen over hoe de mensen die als eerste hoorden van Jezus’ opstandig dit beleefden, de vertwijfeling en angst die zij voelden, maar uiteindelijk ook de voorzichtige hoop die het hen bracht, heel concreet in hun eigen leven. En ook voor ons, in het leven hier en nu, kan Pasen ons perspectief en nieuwe hoop geven. Gaat Pasen voor jou ook ‘over-hoop’?

Je bent van harte welkom voor onze Paasviering op zondag 9 april, om 10.30u in het Wateringse Veld College. Om 10.00u gaan de deuren open. We ontmoeten je graag!

Voor alle kinderen van de basisschool is er een feestelijk eigen programma: buiten eieren zoeken en met elkaar een verhaal luisteren en knutselen.

Op Goede Vrijdag, vrijdag 7 april, houden we een stilte-viering, waarbij we ook Avondmaal met elkaar vieren. De samenkomst start om 19:30u en zal ongeveer een uur duren. Hierbij ben je ook van harte welkom.

Reacties zijn gesloten.