Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Workshop ‘Gods stem verstaan’ met Sander Wuister

Workshop ‘Gods stem verstaan’ met Sander Wuister

Op zaterdag 15 oktober organiseert BOEI90 de workshop ‘Gods stem verstaan’ met Sander Wuister. We gaan die dag meer leren over hoe God tot ons als mensen spreekt en hoe wij naar hem kunnen leren luisteren. We kunnen Zijn stem verstaan voor onszelf, maar ook voor anderen. In de Bijbel heet dit ook wel profetie: elkaar opbouwen, bemoedigen en troosten (zie bijv. 1 Kor 14:3).

Sander Wuister zal, interactief en op basis van de Bijbel, ons meer leren over Gods stem verstaan, voor jezelf en ook ter bemoediging van anderen. Ook gaan we praktisch aan de slag.

Sander maakt profetie toegankelijk juist voor mensen die hier weinig ervaring mee hebben en geeft op een nuchtere, vriendelijke en praktische manier onderwijs. Wellicht heb je wel allerlei vragen over profetie, en daar is dan ook alle ruimte voor. Profetie is in ieder geval niet: veroordelend, vaag, je gevoel gebruiken, iets van vroeger, los van de Bijbel, of dwingend.

Wat kun je verwachten?

  • Bijbels onderwijs over Gods stem verstaan voor jezelf en voor anderen (profetie)
  • Tijd om al je (kritische) vragen te stellen
  • Zelf aan de slag met Gods stem verstaan
  • Eerste stapjes zetten om elkaar te bemoedigen aan de hand van eenvoudige oefeningen.
  • Zelf een bemoediging ontvangen (profetische bediening)

Sander Wuister geeft cursussen en onderwijs over Gods stem verstaan voor jezelf en anderen. Hij schreef het boek ‘Woorden van Leven’. Het is Sanders droom dat profetie normaal wordt in elke gemeente in Nederland. Per 1 november zal hij zich volledig aan zijn profetische bediening wijden. Sander heeft een PhD in scheikunde, is getrouwd met Tineke, trotse vader van drie zoons en woont in Eindhoven.

Praktisch:
De workshop is op zaterdag 15 oktober van 10u-15u in De Smidse, Plein 5a in Wateringen.  Lunch zal worden verzorgd. De dag is gratis – er is op vrijwillige basis de mogelijkheid via een Tikkie/collectebus financieel bij te dragen.

 

Reacties zijn gesloten.