Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Zomerperiode en verlof buurtdominee Robin

Zomerperiode

In de zomermaanden hebben we, zoals vorige jaren, weer een ‘zomerstop’, waarin we geen vaste samenkomsten hebben in het Wateringse Veld College. Dit geldt voor 11 juli tot 27 augustus. De eerste samenkomst van het nieuwe seizoen is op zondag 28 augustus! We vinden het mooi om elkaar, in een periode waarin veel mensen op vakantie gaan en/of vrij hebben, toch te blijven ontmoeten. Daarom hebben we deze zomer op zondagochtend informele bijeenkomsten bij 2Sur5 in Wateringen (Poeldijkseweg 29, 2291 GB Wateringen). Je bent welkom vanaf 10u, we beginnen om 10.30u en sluiten om 11.30u weer af. We drinken een bakkie, zingen, denken kort samen na over een Bijbeltekst of andere overdenking, en praten gezellig bij. Er is ook genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Deze samenkomsten zijn elke zondag van 17 juli tot en met 14 augustus (behalve op 21 augutus)Verlof buurtdominee RobinOnze buurtdominee Robin Bulsing zal met verlof zijn van 6 tot 27 augustus. Bij urgente zaken verzoeken wij je contact op te nemen met Remco (06-22981283) of de andere leden van het leiderschapsteam.  Via de e-mail: Bente de Leede (bente@boei90.nl ) of  Jaap Veldhuizen (jaap@boei90.nl).

Reacties zijn gesloten.