Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Cursus Luisterend Bidden en Marriage Course

Cursus Luisterend Bidden:

  • Met de cursus Luisterend Bidden ga je in zes bijeenkomsten op ontdekkingstocht. Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? En hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen? Na deze cursus heb je iets geproefd van Gods betrokkenheid op je dagelijkse leven en hoe God door jou heen wil werken om te troosten, bemoedigen en op te bouwen.
  • Datum: Donderdagavond, 6x vanaf 1 september
  • Jelena Ivanov gaat de cursus geven
  • Ruimte voor 6-8 mensen, kosten ca. €10 (voor een werkboek)
  • Opgave via robin@boei90.nl of persoonlijk aan Jelena. Ook voor vragen

Mariage Course – vanaf 30 septemberSamen met BOEI90 en Alpha Nederland willen we een marriage course geven. Een cursus van zeven romantische en inspirerende bijeenkomsten. De avond start met een diner voor 2 en tijdens de bijeenkomst wordt er een inleiding gegeven of kijken stellen een toffe video en gaan daarna samen een-op-een met elkaar in gesprek. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: communicatie, conflicten, geld, (schoon)familie en goede seks. De avonden vinden plaats op 30 september, 12 oktober, 4 november, 18 november, 9 december, 23 december en 13 januari.Zet deze avonden vast in je agenda met de titel: ‘tijd voor twee’. Er is ruimte voor in totaal 8 stellen en je kunt je aanmelden bij Robin of Christien (Boei90) of Maarten en Paulien (EKW) voor 15 september. Jullie komen toch ook?

Reacties zijn gesloten.