Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Samenkomst 14 november gaat niet door

Komende zondag 14 november zal er geen samenkomst zijn. Door onder meer het aantal besmettingen binnen BOEI 90 en de organisatorische uitdagingen die dit met zich meebrengt kan de bijeenkomst helaas niet doorgaan. We vonden dit een moeilijke beslissing. Het zou een speciale bijeenkomst zijn waarin Yara en Luuk zouden worden opdragen. We kijken nu als leiderschapsteam hoe de komende weken de samenkomsten vormgegeven kunnen worden en welke aanpassingen hiervoor nodig zijn. In onze overwegingen nemen we de persconferentie van aankomende vrijdag mee. Zoals gebruikelijk volgen we zoveel mogelijk het advies van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) op. Het is belangrijk dat we als gemeenschap op een veilige manier samen kunnen komen. We wensen degenen die ziek zijn veel beterschap en brengen hen in gebed bij God. Vraag elkaar om hulp waar dat nodig is en steun elkaar waar dat mogelijk is. Dit kan praktisch zijn, maar ook zeker gebed, een kaartje, of een belletje kan waardevol zijn.

Reacties zijn gesloten.