Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Planning voor het komende half jaar

Graag vertellen we je meer over hoe de planning voor het komende half jaar eruit ziet.  Vanaf september zal er elke zondag een BOEI-moment zijn, in de vorm van de gebruikelijke samenkomsten, bijzondere vieringen, BOEI Thuis en BOEI Initiatief. De verschillende onderdelen worden hieronder uitgelegd. Hierbij staan ook de specifieke data genoemd. Deze data vind je ook hier.

Het was afgelopen tijd op sommige momenten lastig om samen BOEI 90 te zijn. We zijn erg dankbaar voor de betrokkenheid die we zien onder Boeiers. Fijn dat we de afgelopen maanden weer verschillende vieringen hebben kunnen houden waarin we (ook via livestream) ook mochten dopen en inzegenen.

Ook binnen het leiderschapsteam (LT) is er best wat veranderd. Als LT vonden we het op sommige momenten lastig om plannen te maken en vooruit te kijken in deze hectische tijd. Met ons jonge team hebben we hiermee best geworsteld. We begrijpen dat dit helaas voor onrust en onzekerheid heeft gezorgd bij jou als Boeier. We zijn ook dankbaar voor jullie gebed voor het LT.

De afgelopen maanden zijn we intensief bezig geweest om als LT te groeien. Er is een verlangen naar geestelijke groei voor elkaar en voor Boei als geheel. Als broers en zussen willen we groeien in onze relatie met God, en de Heilige Geest de ruimte geven, zodat we meer op Jezus gaan lijken.

Ooit is BOEI 90 begonnen als een kleine intieme thuisgemeente die wekelijks bij elkaar kwam. Langzaam groeide dit uit tot maandelijkse en uiteindelijk tot wekelijkse bijeenkomsten in het Wateringse Veld College. We merken nu het belang van zowel de samenkomsten én de kleinere groepen, bijvoorbeeld de huisgroepen. BOEI Thuis en BOEI Initiatief passen binnen deze visie.

Zoals gezegd, we zijn in ontwikkeling en blijft het (gelukkig!) een geloofsavontuur. Dat betekent dat we geloven dat de Heilige Geest in BOEI 90 werkt, en dat ook bijzondere ‘puzzelstukjes’ ons richting en bevestiging hebben gegeven. We vragen jullie, onze broers en zussen van Boei, met ons mee te denken en te bidden!

BOEI Samenkomst in Wateringse Veld College (iedere 2e, 4e en 5e zondag in de maand) 

De samenkomsten zullen zoals gewoonlijk plaatsvinden in het Wateringse Veld College om 11.00 uur. Op deze ochtenden is er ruimte voor ontmoeting, zingen, bidden, getuigen, luisteren naar een toespraak van onze voorganger Robin of een andere spreker en met elkaar doorpraten. Eén keer per maand is er ruimte voor een ‘Bijzondere Viering’: dopen en/of opdragen van kinderen, belijdenis doen of geloofsdoop. Aanmelden hiervoor kan via het Leiderschapsteam of bij Robin.

Tijdens deze bijeenkomst zal er zoals we dat zijn gewend ook crèche en BOEI kids zijn.

Het gaat om de zondagen: 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december en 2 januari. 24 december: Kerstavond in de wijk; 25 december: Kerstviering.

BOEI THUIS (iedere 1e zondag van de maand)

De huisgroepen ontmoeten elkaar op verschillende dagen van de week, maar we willen elke eerste zondag van de maand ook op zondagochtend hier de ruimte aan geven. Als je niet bij een huisgroep zit, moedigen we je aan om deze dagen zelf bijvoorbeeld met één of meerdere Boeiers af te spreken! Mocht je meer informatie willen of bij een huisgroep willen aansluiten, neem dan contact op met Marijke (marijke@boei90.nl) of Robin (robin@boei90.nl).

Er wordt ook nog nagedacht over huisgroepen met een bepaald thema of bijvoorbeeld een cursus rondom een bepaald thema.

Het gaat om de zondagen: 5 september, 3 oktober, 7 november, 5 december

BOEI Initiatief (iedere 3e zondag van de maand) 

Op de derde zondag van de maand ligt de nadruk op ontmoeting. Dit is bij voorkeur buiten het Wateringse Veld College, zoals op het strand, in je tuin, of in een park. Je kunt zelf of met andere Boeiers je ‘inschrijven’ om één van deze zondagen (ochtenden) te organiseren. Voel je hierin vrij om zelf te bepalen wat jullie willen doen, buiten de gebaande paden te denken, ook in hoeverre dit een ‘georganiseerde activiteit’ of juist een vrijere opzet is. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling, picknick, spel, creatieve activiteit, hulp in je wijk, of koffiedrinken met elkaar. Vind je het leuk voor één van deze zondagen iets te bedenken? Geef het door via jaap@boei90.nl of bente@boei90.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Het gaat om de zondagen: 29 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december.

Voor een duidelijk overzicht met alle data van september 2021 tot januari 2022, klik hier. Of kijk in onze agenda op de website.

Reacties zijn gesloten.