Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Paaschallenge 2021 – zondag 4 april

Wat: Paasacticiteit 2021
Wanneer: zondag 4 april vanaf 10:00 uur 
Wie: geschikt voor alle leeftijden! 
Waar: wijk Wateringse Veld
Hoe: speurtocht m.b.v QR codes 

Hallo! 

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem, je gaat het gesprek aan met gesprekspartners uit de tijd van Jezus en je gaat op zoek naar geheime aanwijzingen. Kortom, je zit middenin het verhaal van Pasen. Onmogelijk? Nee, niet tijdens de Paaschallenge 2021!

 

Wat is de Paaschallenge?

De Paaschallenge is een QR-codespel, waarbij je als deelnemer een ‘tegenstander’ van Jezus bent. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou? Je worstelt met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens de challenge ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt.

 

QR codes en route

Tijdens het spel volg je QR codes en een routeblad. Dit routeblad hangt op de eerste locatie van het spel. Maak hier een foto van met je smartphone of gebruik het blad, dat je bij de start zult ontvangen.

Op het routeblad staan 26 locaties, waarvan er maar negen echte spellocaties zijn. Via je smartphone krijg je te horen naar welke letter je moet gaan en ontvang je nadere instructies.

 

Wanneer wordt dit georganiseerd?

De Paaschallenge 2021 wordt zondag 4 april 2021 in de wijk Wateringse Veld georganiseerd door Boei 90.

 

Hoe kan ik deelnemen en hoe laat begint het?

In coronatijd is het niet mogelijk een groot spel met z’n allen te spelen. Je loopt de Paaschallenge dus met mensen uit je eigen huishouden of met maximaal twee personen uit verschillende huishoudens. Deze voorwaarden gelden niet voor kinderen tot en met 12 jaar. De challenge is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Je kunt alleen deelnemen door je vooraf aan te melden. We hanteren een afsprakensysteem, zodat er voldoende tijd tussen de diverse deelnemers zit (15 minuten).

Je kunt zelf een starttijd kiezen, wanneer jij met je huishouden of met maximaal 1 ander persoon de challenge gaat doen. Die andere persoon hoeft zich niet te registreren.

Als je je aanmeldt, krijg je van ons te horen wat het startpunt is.

De Paaschallenge duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

 

Hoe zit dat met de coronamaatregelen?

Zorg dat je altijd op veilige afstand van elkaar en andere mensen blijft. Raak zo min mogelijk ruiten en objecten in het spel aan. De organisatie maakt regelmatig schoon en plaatst waar nodig desinfectiemiddelen bij objecten.

Houd je ook aan de door jou gekozen starttijd!

 

Moet ik iets meenemen?

Ja!

Neem per gezelschap de volgende zaken mee:

  • Een smartphonemet een volle batterij (+ eventueel een powerbank)
  • Zorg vooreen werkende internetverbinding op je telefoon
  • Installeer vooraf eenQR Scanner app. Bij veel smartphones werkt dit al direct via de camera, maar check dit even vooraf.
  • Een hamer
  • 10 spijkers
  • Een vork
  • Een pen of potlood

 

Waar kan ik me aanmelden? 

Via deze link kun je je aanmelden en een starttijd kiezen:

https://calendly.com/boei90denhaag/paaschallenge-2021

Vul je naam en een geldig e-mailadres in, zodat we je de informatie kunnen toesturen. Geef eventueel ook het emailadres van een gast op.

Je ontvangt dan uiterlijk zaterdag een bericht van de organisatie met de exacte gegevens van de startlocatie.

Veel plezier bij de challenge!

Reacties zijn gesloten.