Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Emmaüswandeling aanstaande zondag. Meld je aan!

Beste mensen!

Komende zondag is het weer de laatste zondag van de maand, en dus hebben we weer een gemeenschappelijke activiteit. Zondagochtend organiseren we een ‘Emmaüswandeling’; wandelen door het Wateringse Veld in tweetallen voor een goed gesprek. De route en afstand bepaal je zelf. Je krijgt gespreksvragen en een versnapering mee. Meld je hiervoor aan bij Jaap (via whatsapp of mail, jaap@boei90.nl).

Een aantal praktische puntjes op een rij:
– Je krijgt als tweetal een tijdsslot voor de start van je wandeling tussen 10.30 en 11.00 uur. Per tweetal geven we aan waar en hoe laat jullie elkaar ontmoeten. Dit is in de buurt van het Wateringse Veld College. Je krijgt daar het ‘wandelpakketje’ mee met de vragen.
– Duur en route van de wandeling bepaal je samen. Natuurlijk is ook een kort ommetje al gezellig!
– Belangrijk: blijf afstand houden, neem mondkapje mee, en blijf in tweetallen lopen (dus, helaas, niet met andere Boeiers samen oplopen).
– Helaas is het voor ons nog onzeker of het verstandig/logistiek mogelijk is een aparte tocht voor de kinderen te organiseren. Mocht dit voor jullie zelf problemen opleveren, laat het vooral even weten. Dan overleggen we met elkaar wat wel mogelijk is!

Reacties zijn gesloten.