Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Update BLOEI 90

Twee maanden geleden lanceerden we onze nieuwe activiteit BLOEI 90. Met BLOEI 90 knappen we tuinen op van mensen uit Wateringse Veld die hier zelf niet de middelen of mogelijkheden voor hebben 🌱.⁣⠀
⠀
Jullie deelden en verspreidden dit bericht toen massaal. Daardoor hebben we inmiddels al meerdere tuinen flink onder handen kunnen nemen! Zodat mensen, juist ook in deze vreemde tijden van het coronavirus, lekker buiten in het zonnetje kunnen genieten in het groen.
⠀
We zijn nog steeds actief met BLOEI 90. Dus ben of ken jij iemand wiens tuin een opknapbeurt kan gebruiken en die hier zelf geen mogelijkheden voor heeft? Mail dan gerust naar durftevragen@boei90.nl. We komen graag langs om te kijken wat we kunnen betekenen. Stuur dit bericht ook gerust door naar mensen uit je netwerk die dit kunnen gebruiken 👍🏽⁣!
⁣⠀
Meer info? Bekijk hier ons filmpje!

Reacties zijn gesloten.