Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

BOEI HUISGROEPEN

Door alle maatregelen is het helaas nog steeds lastig om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Wel is het mogelijk om in een kleinere groep samen te komen! We hebben bij BOEI 90 huisgroepen opgezet om zo toch met elkaar in contact te blijven. Voor deze groepen stellen mensen hun huis open en mogen zij maximaal 3 personen ontvangen. De invulling, de dag en het tijdsstip van samenkomen bepaald iedere groep voor zichzelf. Zo wordt er samen gezongen, gebeden en gelezen. We mogen samen kerk zijn en verbinding zoeken, ook in deze gekke tijd!

Wil je graag aansluiten bij een huisgroep? Dat kan! Mail dan even naar jaap@boei90.nl, dan gaan we kijken waar je kunt aansluiten :-)!

Let op; deze huisgroepen zijn in plaats van de Zoom-bijeenkomsten die werden gehouden!

Reacties zijn gesloten.