Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

BLOG ONLINE BIJEENKOMST

Door de maatregelen rondom het virus kunnen de bijeenkomsten niet door gaan in de huidige vorm, maar dat betekent niet dat we bij BOEI 90 bij de pakken neer gaan zitten! Vorige week deelde we een bericht waarin stond dat we elkaar elke zondag ontmoeten via Zoom. Maar hoe ziet zo’n digitale bijeenkomst eruit? Een klein blogje van zo’n ontmoeting!

Vandaag was er weer een bijeenkomst via Zoom. Er waren verbeterpunten meegenomen vanuit de vorige keer en dat was goed merkbaar. De bijeenkomst verliep vlot en iedereen kon goed meegenieten. Er werden verschillende liederen gezongen (begeleid door twee muzikanten) en er werden verhalen met elkaar gedeeld. Via de webcam waren veel mensen zichtbaar en dat vergrootte de betrokkenheid bij elkaar.

Een van de deelnemers deelde een prachtig stuk, waarin zij de huidige maatregelen vergeleek met de ark van Noach. In de ark werden dieren bij elkaar gebracht en zij waren gedwongen om lange tijd met elkaar door te brengen. Ze konden niet naar buiten en waren tot elkaars gezelschap veroordeeld. Met Gods hulp lukte dat! 

In de bijeenkomst van vandaag hebben we ook met elkaar gebeden. Prachtig om op afstand toch met elkaar te kunnen delen en het gesprek met God te kunnen voeren! Volgende week zijn we er weer en zoals iedere zondag geldt: je bent van harte welkom! Ga naar www.boei90.nl/live en beleef de bijeenkomst met ons mee.

Reacties zijn gesloten.