Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Tijdelijk geen zondagse bijeenkomsten bij BOEI 90

De overheid heeft tal van maatregelen afgekondigd in verband met het coronavirus. Uitgangspunt daarbij is dat zij ons oproept tijdelijk onze contacten zoveel als dat mogelijk is te beperken. Als BOEI 90 voelen wij ons geroepen om hierin, in navolging van de overheid, onze verantwoordelijkheid te nemen. Dit betekent dat er in ieder geval t/m 31 maart geen zondagse bijeenkomsten worden georganiseerd bij BOEI 90.

Gelukkig geloven we dat we een grote God hebben, die doorgaat met zijn werk en bij ons is ook als wij elkaar minder treffen. We vragen jullie om gebed voor elkaar, voor de wereld en voor de mensen die getroffen zijn door het coronavirus.

In deze tijden worden in heel Nederland veel bijeenkomsten, gezellige activiteiten en andere ontmoetingen geannuleerd. Vanuit BOEI 90 moedigen we iedereen aan om juist in deze dagen je tijd te gebruiken om contact te zoeken met de ander. Bel bijvoorbeeld eens wat vaker met iemand die je anders live zou ontmoeten. Of met iemand waarvan je vermoedt dat contact zeer welkom is vanwege eenzaamheid, ziekte of zorgen. Of zoek naar andere manieren om juist persoonlijk contact te maken met mensen. Wellicht heb je daar juist nu wat extra tijd voor. En, juist ook in deze veertigdagentijd: neem de tijd voor ontmoeting met onze grote God. Mocht je het daarvoor toch fijn vinden om een viering op zondag mee te maken, dan is dit via verschillende Nederlandse kerken online mogelijk via livestream.

Als je zelf behoefte hebt aan contact met anderen binnen BOEI 90, maar geen contactgegevens van mensen hebt, laat dit dan weten via leiderschapsteam@boei90.nl. Overige vragen kunnen ook gerust worden gesteld via dit mailadres.

Voor de doordeweekse activiteiten van BOEI 90 geldt dat we vooralsnog geen richtlijn hebben of deze al dan niet doorgang vinden. Dit laten we zoveel als mogelijk aan de teamleiders en groepen zelf over. In de agenda van onze website zal dit zo goed mogelijk per week worden bijgehouden.

Reacties zijn gesloten.