Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

BOEI 90 gaat verhuizen

Na meer dan tien jaar verblijf op de Treslonglaan 90 gaat BOEI 90 verhuizen! Het pand aan de Treslonglaan 90 krijgt per eind december een andere bestemming.

Vanaf 2020 willen we de verschillende activiteiten op andere plekken in de wijk onderbrengen. Dat geldt onder andere voor de kinder- en jongerenactiviteiten van BOEI kids en BOEI 10z. Ook geldt dit voor BOEI Eet & Ontmoet, waar je op maandagavond eens per twee weken gezellig kunt aanschuiven om mee te eten. De zondagse bijeenkomsten blijven gewoon in het Wateringse Veld College plaatsvinden.

Het is nog een flinke uitdaging om geschikte andere locaties te vinden voor de doordeweekse activiteiten. Daar zijn we volop mee bezig. Op dit moment hebben we nog geen vaste plek voor deze activiteiten gevonden. Ook in het nieuwe jaar gaan we verder met het zoeken van een mooie plek in de wijk en het voeren van gesprekken met potentiële partners.

We richten ons niet op het bezitten van een eigen locatie. We huren graag een plek die we samen met andere partijen gebruiken. Onze bestaande activiteiten vinden plaats op een aantal vaste dagdelen in de week. Dat kan heel goed samengaan met andere partijen. Ook houden we ons aanbevolen als iemand een ondernemend plan heeft waar BOEI 90 een rol in kan spelen. Voor BOEI 90 geldt dat wij graag iets willen  betekenen voor de wijk, met oog voor jong en oud.

Hier vind je de agenda met data van alle activiteiten. In deze agenda en op de pagina’s van de verschillende activiteiten zullen we de komende tijd actief bijhouden op welke locatie deze activiteiten worden gehouden.

Neem bij vragen of ideeën gerust (en graag!) contact op met het stichtingsbestuur van BOEI 90. Dit kan via een e-mail naar remco@BOEI90.nl

Reacties zijn gesloten.