Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

** Terugblik Sportweek 2018 **

De kids uit Wateringse Veld hebben hun energie flink kwijt gekund tijdens de Sportweek van woensdag 22 augustus tot en met vrijdag 24 augustus op het Lage Veld bij winkelcentrum Parijsplein🤸‍♀️⛹️‍♂️. Wat was het een toffe week en wat hebben we van hen genoten!

Het doel was om door middel van sport en spel kids in de leeftijd van 4 tot 16 jaar te bereiken. In de voorbereiding besloten we naast de succesvolle activiteiten van vorig jaar een aantal extra activiteiten te organiseren. Buiten het begeleiden van voetbal op het kunstgrasveld hadden we trefbal, volleybal, touwtrekken, knutselen voor de kleinere kids, flessenvoetbal en als hoofdact boogschieten. Met name het boogschieten was erg populair en sommige kids pakte dit verrassend goed op. Op vrijdag hadden we een springkussen en diverse kleine spellen op het veld. Mede door het goede weer was het erg druk die dag en liepen de aantallen bezoekers op tot richting de 100. Op de andere dagen schommelde dat tussen de 40 en de 70. Onze gastheren/vrouwen, maar ook de mensen die meehielpen, hebben veel mensen gesproken in de wijk en er zijn veel flyers uitgedeeld voor de kids activiteiten van BOEI 90. Op vrijdagavond hebben we de sportweek afgesloten en het nieuwe seizoen geopend met een heerlijke barbecue bij Philip-Jan en Arine thuis.

Al met al kijken we terug op een geslaagde sportweek en willen via deze weg nog een keer iedereen bedanken die heeft meegeholpen. We hebben veel hulp gehad op het veld, maar ook de mensen die de lunch/avondeten maakten of de flyers rondbrachten, enorm bedankt!

Mocht je volgend jaar mee willen helpen om de sportweek te organiseren, dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt een van de organisatoren benaderen in de zondagse bijeenkomst of een mailtje sturen naar sportweek@boei90.nl

En GOED NIEUWS: we vonden de Sportweek dit jaar zo tof, dat we het plan hebben enkele keren per maand op de vrijdagavonden met kids en teens uit de wijk te voetballen. Houd voor meer info de Facebookpagina van BOEI 90 komende tijd in de gaten!👍
(of geef aan je kinderen door dat ze ons op Instagram kunnen volgen: https://www.instagram.com/boei90sportweek )

Reacties zijn gesloten.