Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Gemeenteweekend

Eind september is het zover… het gemeenteweekend! De kans om andere mensen uit de gemeente beter te leren kennen en gezellig samen te zijn. We gaan dit jaar naar ‘het zwaluwnest’, een mooie boerderij in Ter Aar, circa 40 km verderop.

Het weekend is van vrijdagmiddag 28 september tot en met zondagmiddag 30 september. Natuurlijk hopen we dat je er het hele weekend bij kan zijn, maar als dat echt niet kan is het ook mogelijk om in overleg korter te komen.

De prijs van het weekend is 65 euro voor volwassenen en 35 euro voor kinderen tot en met 17 jaar. We willen niet dat de prijs een belemmering is om mee te gaan, als dat wel zo is, voel je vrij om je toch aan te melden en neem tegelijk even contact met ons op.

Het programma is nog in ontwikkeling, maar zal een mooie mix worden van ontspanning, spel en stof tot nadenken.

Er is ruimte voor ongeveer 80 personen, dus meld je zo snel mogelijk aan. Dat kan via gemeenteweekend@boei90.nl
Geeft daarbij aan met wie je komt, hoeveel volwassenen/kinderen en of er bepaalde dieetwensen zijn.

Zijn er nog vragen kunnen deze aan ons gesteld worden via bovenstaand emailadres of aan ons persoonlijk.

Jaap – Joël – Peter – Rob – Lisette

Reacties zijn gesloten.