Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Helpen bij het Wateringse Veld Loopfestijn

As. zondag 10 juni vindt het Wateringse Veld loopfestijn plaats in onze wijk. Omdat we het belangrijk vinden in de wijk zichtbaar te zijn en omdat we met elkaar als gemeente de wijk Wateringse Veld willen dienen zullen we op deze zondag geen bijeenkomst bij BOEI 90 hebben.
We willen vanaf 09:45 tot ongeveer 14:30 met de vrijwilligers deze activiteit in de wijk ondersteunen door waterposten op de route te bemannen en flesjes water en medailles uit te delen bij de start en finish van de verschillende lopen.
We vinden het fijn als je er de gehele tijd bij kunt zijn, maar lukt dit niet dan kun je je ook opgeven om te helpen tussen:
– 09:45 en 11:00 (Loop 500 meter en 2,5 km voor vooral kinderen bij de start/finish op het veld bij de Santiagosingel. Na deze loop zullen we ook de vernieuwde flyers van het kinderwerk uitdelen)
– 12:00 en 14:00 (Loop 5 km en 10 km, bij de start/finish op het veld bij de Santiagosingel)
– 12:00 en 15:00 bemanning van verschillende waterposten op de route (verdere info volgt)
Tussen 11:00 en 12:00 zullen we bij elkaar komen op de Treslonglaan 90 om met elkaar de dag en alle ontmoetingen op te dragen aan God, we zullen met elkaar zingen en bidden en er is dan ook tijd om te lunchen (neem wel even je eigen lunchpakketje mee).
Volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom om ons te komen ondersteunen. Geef je op via lotte@boei90.nl of teken je zondag 27 mei of zondag 3 juni in, bij de intekenlijsten die zullen klaarliggen tijdens de zondagse bijeenkomst in het WVC.
Mocht je niet mee kunnen helpen op zondag 10 juni, dan willen we je vragen deze activiteit mee te nemen in gebed en Gods onmisbare zegen te vragen over deze dag.
Voor vragen, mail gerust terug of spreek iemand van het leiderschapsteam aan.

Reacties zijn gesloten.