Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

ROBIN BULSING START BIJ BOEI 90

Na het vertrek van Arjen ten Brinke en zijn gezin naar Almere, zomer 2017, hadden we een vacature bij BOEI 90. De afgelopen tijd hebben we met enkele vertegenwoordigers vanuit BOEI 90 gezocht naar een invulling van deze vacature.

We zijn enorm blij om nu te kunnen vertellen: vanaf 16 april is Robin Bulsing aan de slag gegaan als voorganger (50% dienstverband) voor BOEI 90 in de wijk Wateringse Veld. Robin Bulsing heeft ruime ervaring als jeugdpastor in Naaldwijk. Hij woont samen met zijn vrouw Christine in ’s-Gravenzande. Zijn werk zal onder andere bestaan uit het onderhouden van contacten in de wijk en het ondersteunen van de doordeweekse activiteiten van BOEI 90 voor kinderen, jongeren en volwassenen. Verder zal hij ook regelmatig spreker zijn op de zondagse bijeenkomsten in het Wateringse Veld College. We zijn God dankbaar voor deze prachtige invulling van de vacature en kijken ernaar uit om samen met Robin verder te gaan met al het moois dat BOEI 90 in deze wijk mag doen.

Reacties zijn gesloten.